Logo Creating4U - Sterk in verschil

Kennis is macht

Blogs door Creating4U

8 onmisbare website-elementen voor elke website

8 onmisbare website-elementen voor elke website

Dat het belangrijk is om een gebruiksvriendelijke en geoptimaliseerde website te hebben, dat weten we allemaal. Een responsive design, een snelle laadtijd en SEO: het hoort er allemaal bij. Maar dat is nog niet alles! Om van je website een succes te maken, kan je nog veel meer doen. In dit blog delen wij 8 onmisbare website-elementen. Als je al deze elementen op je website hebt, ben je goed op weg naar een kwalitatieve website!

Deze social media wil jij gebruiken voor jouw bedrijf

Deze social media wil jij gebruiken voor jouw bedrijf

Social media zijn tegenwoordig onmisbaar voor jouw bedrijf. Het leuke aan social media is dat alle platformen gratis te gebruiken zijn en dat je ontzettend veel mensen kan bereiken. Je kan dus organisch een heleboel mensen bereiken zonder hiervoor te betalen!

Domeinnaamfraude: let op!

Domeinnaamfraude: let op!

We krijgen de laatste tijd weer regelmatig berichten van klanten die benaderd zijn door een bedrijf dat domeinnamen verkoopt. Deze bedrijven bellen met de boodschap dat zij op het punt staan om een domein van onze klant met een andere extensie (.com, .net, .org, .info, etc.) vast te leggen of dat een zeer gewilde domeinnaam weer vrijkomt. Maar gelukkig krijgt onze klant de mogelijkheid om deze domeinnaam alsnog te registreren, voordat de concurrent ermee aan de haal gaat. Heb je ook weleens van deze telefoontjes/mailtjes gehad? Lees dan snel verder!

5 belangrijke online marketing trends van 2022

5 belangrijke online marketing trends van 2022

Online marketing is een dynamische wereld waarin continu veranderingen plaatsvinden. Als liefhebber van online marketing hoeven we jou dat natuurlijk niet te vertellen. Om je op de hoogte te houden van alle nieuwe ontwikkelingen op dit gebied, delen we graag 5 belangrijke online marketing trends van 2022 met je! Zo ben je weer up-to-date over alle gebeurtenissen binnen dit vakgebied. Lees je mee?

4 AVG proof alternatieven voor Google Analytics

4 AVG proof alternatieven voor Google Analytics

Google Analytics, wie kent het niet? Het is een van de meest gebruikte software programma’s ter wereld om informatie te verzamelen over de bezoekers van je website. Zoals je waarschijnlijk al weet, is het binnenkort misschien verboden om deze software te gebruiken. We leggen je graag uit waarom en delen de vier beste alternatieven met je!

De resultaten van online marketing

De resultaten van online marketing

Als we bij nieuwe klanten uitleg komen geven over online marketing, krijgen we steevast de vraag: “Wat levert het op?” Een logische vraag natuurlijk, maar helaas is die moeilijk te beantwoorden. Elke website is anders, elke doelgroep reageert anders en elk product/dienst vraagt om een andere aanpak. Het grote voordeel van online marketing is wel dat het goed meetbaar is. Dus we kunnen laten zien dat onze aanpak van online marketing eigenlijk altijd goede resultaten oplevert. En dat is iets waar we stiekem best trots op zijn…

Ook aan de slag met jouw website?

 

Het is tijd. Tijd om aan de slag te gaan met jouw website. Tijd om meer klanten te scoren. Tijd voor meer resultaat.

Maar neem nog even de tijd om gratis advies van ons in te winnen. Want dat is time well spent.