Logo Creating4U - Sterk in verschil

Gratis en vrijblijvend

advies­gesprek met CREATING4U

Marcel komt graag bij je langs om je gratis en vrijblijvend te adviseren over hoe je meer uit je website haalt. Vul hieronder je gegevens in en we nemen op werkdagen binnen 8 uur contact met je op om het adviesgesprek in te plannen. Wij hebben er alvast zin in om kennis met je te maken!

maak een afspraak

Marcel kwam bij ons langs voor een gratis advies. En hij kwam niet met lege handen. Hij had een rapport met 13 pagina’s onderzoek van onze website bij zich. Van snelheid tot gebroken links en van CSS en JS tot meta omschrijvingen.

Wie dan denkt: waar heb je het over (dat had ik in ieder geval wel bij sommige punten), wordt dan ook weer goed geholpen. Links naar filmpjes met een duidelijke toelichting over bepaalde zaken of gewoon een heldere uitleg op papier.

Daarbij werd onze website ook nog eens vergeleken met twee collega makelaars…

En als je dan denkt dat het stopt kom je “bedrogen” uit: er worden vervolgens op basis van de analyse tips gegeven… hoe goed is dat!

Marcel is bescheiden, maar het mag gezegd worden dat hij puik werk levert met dit adviesgesprek. De investering die hij heeft gedaan in de analyse van onze website zet mij weer aan het denken en daarbij zal het niet blijven.

En maak gebruik van zijn aanbod: Marcel kan de vinger op de zere plek van je website leggen. Ik kan dat alleen maar van harte aanbevelen.

Robbert Pennock
Gerssen & Donkersloot Makelaars