Logo Creating4U - Sterk in verschil

Stapje voor stapje

Werkwijze van CREATING4U

Vrijblijvend advies

Het begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Wij komen bij je langs en laten je zien hoe jouw website ervoor staat. Wat zijn de sterke punten? Waar liggen kansen voor verbetering? En hoe kun je dat het beste aanpakken? Je kunt tijdens dat gesprek al je vragen stellen en het is een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

Offerte

Wellicht kun je na ons gesprek zelf aan de slag met je website. Maar wil je graag weten wat het zou kosten als wij de zaken voor je oppakken? Dan maken we graag een uitgebreide offerte. Uiteraard geheel vrijblijvend. In de offerte staat nauwkeurig beschreven hoe wij ervoor gaan zorgen dat je website meer resultaat oplevert en wat je investering gaat zijn.

Start van het traject

Afhankelijk van wat je door ons laat doen, gaan we nu van start met het traject. Laat je door ons je nieuwe website bouwen? Dan beginnen we met het ontwerp.
Heb je al een goede website, waar wij de online marketing voor gaan doen? Dan gaan we nu alles in werking stellen om dat op te starten. We regelen onze analysetools in, starten met linkbuilden en maken een plan van aanpak. 
Schakel je ons in voor copywriting of fotografie? Dan plannen we nu de werkzaamheden in.

Tijdens het traject

We zijn volop voor je aan de slag. Tijdens de bouw van je website kun je live meekijken. Je hebt rechtstreeks contact met degene die je website bouwt. Op die manier houden we de lijnen kort en is het proces zo efficiënt mogelijk.
Verzorgen we je online marketing? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen zelf zaken op je website te plaatsen, waarbij wij je maandelijks tips geven waar je verbeteringen kunt doorvoeren. Ook kunnen wij alles voor je uit handen nemen. Welke optie je ook kiest, we komen periodiek bij je langs om de vorderingen te bespreken. Persoonlijk contact vinden we belangrijk en het is gebleken dat dergelijke tussentijdse evaluatiegesprekken de resultaten een flinke boost geven.

Afronding van het traject

Je nieuwe website is gereed. We hebben ‘m live gezet en de bezoekers kunnen binnen gaan stromen. Je kunt nu zelf desgewenst teksten en foto’s aanpassen en nieuwe berichten plaatsen. Uiteraard blijven we voor je klaar staan, mocht je ergens vragen over hebben. Ook zorgen we ervoor dat de techniek van de website up-to-date blijft, zodat je daar geen omkijken naar hebt.
Online marketing is een voortdurend proces, dus deze stap is daar in principe niet op van toepassing.

De ervaringen van anderen

Bekijk de ervaringen van anderen. Eerlijke reviews van mensen die al eens eerder met ons gewerkt hebben of die nog steeds met ons werken.

 

In mijn zoektocht om hoger te komen in Google kwam ik Marcel Attinger van Creating4U tegen en het was meteen een klik. Marcel snapt als geen ander hoe wij bij Calyx Training in de markt willen staan en hoe we over willen komen bij toekomstige klanten. De feedback die we dan ook kregen van klanten was een schot in de roos.

Om bovenstaande en nog veel meer redenen bevelen wij Creating4U van harte aan.

Vera van Kampen
Calyx Training

GGZ Heuvelrug is een belangrijke lokale zorgaanbieder. Marcel van Creating4U helpt ons om ons zo goed mogelijk te presenteren. Hij denkt actief mee over de bedrijfsfilosofie, hoe deze uit te dragen en is daarin proactief. Wij zijn hem gaan waarderen als teamgenoot. Een creatieve denker die snel reageert. We krijgen veel lof over onze goed bezochte site en weten beter waar we ons op willen richten. Kortom, we zijn blij met Marcel en willen graag van zijn kennis en kunde blijven profiteren.

Willem Barents
GGZ Heuvelrug