Wij bouwen

      BETERE WEBSITES

 

Jij krijgt

      MEER RESULTAAT

"

WEBSITES VAN CREATING4U

Vanuit ons kantoor in Opheusden bouwen we websites en webshops in WordPress. We hebben bewust voor dit systeem gekozen, vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Daardoor kunnen wij niet alleen snel (en dus kostenefficiënt) bouwen, maar daardoor kun jij ook prima zelf zaken op je nieuwe website aanpassen.

Maar voordat we kunnen beginnen met bouwen, moet er natuurlijk een ontwerp gemaakt worden. Onze eigen grafisch vormgever gaat daar mee aan de slag. Voordeel daarbij is dat wij niet alleen verstand hebben van de techniek van een website. We weten ook wat bezoekers van een website willen. We hebben namelijk ook jarenlange ervaring in online marketing. En in al die jaren vele websites uitvoerig geanalyseerd en verbeterd. Deze kennis gebruiken we uiteraard bij het ontwerpen van jouw nieuwe website.

Een website is niks zonder goede teksten en beelden. Ook dat kunnen wij voor je verzorgen. Wij weten waar goede webteksten aan moeten voldoen. Niet alleen om hoger te scoren in Google, maar vooral om bezoekers om te zetten in klanten. En qua fotografie hebben wij ook een streepje voor. Wij weten namelijk precies wat voor soort beeld we zoeken voor het ontwerp dat we hebben gemaakt, dus we kunnen veel efficiënter fotograferen.

Kortom: Jij hebt één aanspreekpunt voor het complete traject én het hele proces is uiterst efficiënt ingericht. Een win-winsituatie die het verschil maakt!

Benieuwd hoe we jouw nieuwe website voor ons zien?

Hoe komt jouw nieuwe website tot stand?

%

Fase 1: oriëntatie

Een website ontstaat niet zomaar. Het is belangrijk om te weten wat het doel van de nieuwe website wordt, welke doelgroep de website moet aanspreken en welke informatie er op moet komen te staan. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek (bij jou of bij ons in Opheusden) gaan we hier dieper op in en laten we zien wat de mogelijkheden zijn. In een duidelijke offerte zetten we alles overzichtelijk op een rij, zodat je weet wat je kunt verwachten.

%

Fase 2: ontwerp

Als de offerte akkoord is en duidelijk is wat de website moet vertellen en aan wie, gaat onze grafisch vormgever aan de slag met het ontwerp. Tijdens deze ontwerpfase komen onze uitgebreide kennis van en ervaring met online marketing goed van pas. We houden in onze ontwerpen namelijk al rekening met hoe mensen over een website bewegen. We plaatsen dus bijvoorbeeld knoppen op de juiste plekken en bouwen al een logische opbouw van pagina’s in.

%

Fase 3: content

Het ontwerp is bekend. De volgende stap is het maken van de teksten, foto’s en eventueel video’s voor jouw nieuwe website. Je kunt dit zelf aanleveren, maar we kunnen dit ook geheel voor je verzorgen. Onze tekstschrijvers hebben ruime ervaring met het schrijven van teksten die zowel geschikt zijn voor Google als voor jouw doelgroep. Ook met de foto’s helpen wij je graag. Door middel van een professionele fotoshoot of door het uitzoeken van geschikte stockfoto’s. Aan jou de keuze!

%

Fase 4: bouw

Als alle teksten, foto’s en video’s op de website geplaatst zijn, volgt er nog een laatste controle. Samen met jou kijken we of alle functionaliteiten werken en of alles is zoals we hebben afgesproken. Als alles in orde is, dan zetten we de nieuwe website live. De bouw van de website is nu afgerond!

Je kunt zelf wijzigingen doorvoeren in jouw website. Maar uiteraard staan wij ook na de oplevering voor je klaar!

Enkele voorbeelden van ons werk