Wij bouwen

      BETERE WEBSITES

 

Jij krijgt

      MEER RESULTAAT

"

ONLINE MARKETING DOOR CREATING4U

Is het tijd voor meer bezoekers, meer conversie en meer klanten? Dan zit je hier goed! Als creatief online marketing bureau zorgen wij voor een betere vindbaarheid van je website en verhogen wij je conversie. Daarnaast kunnen we je social media en e-mailmarketing verzorgen. Ga jij met ons de uitdaging aan?

De wondere wereld van online marketing begint bij de vindbaarheid van je website in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Je website vindbaar maken doen we door zoekmachineoptimalisatie (SEO) en/of door zoekmachine adverteren (SEA). Zo staat jouw website hoger in de zoekresultaten op het moment dat je potentiële klanten (je doelgroep) op zoek zijn naar jouw diensten en producten.

Maar daar stopt het niet! Je wilt doelen halen, zoals meer offerte-aanvragen, meer downloads of meer contactformulieren ingevuld hebben. Daarom gaan we net dat stapje verder. Want hoe zorg je nou dat die bezoeker dat formulier invult of op die knop klikt? Hoe maak je van een bezoeker een klant? Conversie optimalisatie speelt hierbij een belangrijke rol. We zorgen voor een logische volgorde van de pagina’s op je website en voor een gebruiksvriendelijke ervaring voor je bezoekers. Daarmee behaal je pas echt resultaat!

Online marketing is een doorlopend proces. Daarbij is het belangrijk dat we jou en jouw potentiële klanten door en door kennen. Doordat wij continu monitoren, analyseren en bijsturen groeit jouw website naar de topresultaten in Google. Dat wil jij toch ook?!

Hoe haal je meer uit jouw website met online marketing?

STAP 01
Zoektermen en nulmeting bepalen
Het begint met een zoektermenonderzoek. Waar zoekt jouw doelgroep op? Welke zoektermen hebben jouw concurrenten opgenomen in hun online marketingstrategie? Op welke zoektermen wordt je website nu al gevonden? Als we dat in kaart hebben gebracht, bepalen we het nulpunt. Dus op welke posities staat jouw website nu op de geselecteerde zoektermen?

STAP
02

bouw van landingspagina’s
Nu we weten op welke zoektermen we ons willen focussen, kunnen we de content rondom deze zoektermen toe gaan voegen. Op sommige zoektermen wordt de website al gevonden. We kijken welke pagina(‘s) op die zoektermen naar boven komen en optimaliseren deze pagina’s. Voor andere zoektermen moeten er nieuwe pagina’s worden gemaakt. Per zoekterm komt er één landingspagina, die volledig geoptimaliseerd is voor die zoekterm.

STAP
03

linkbuilding
We moeten ook werken aan de autoriteit van de website. Door op andere websites linkjes te krijgen naar jouw website, geven die andere websites een stuk van hun autoriteit door naar jouw website. Dit noemen we linkbuilding. Dit is een voortdurend proces, want je moet blijven werken aan het verhogen van de autoriteit van je website.

STAP
04

voortgang monitoren
We gaan de eerste resultaten zien. De website komt langzaam omhoog op (een deel van) de geselecteerde zoektermen. We kunnen zien hoeveel mensen vanuit Google doorklikken naar jouw website. De eerste stap is zorgen dat dat aantal omhoog gaat. Als het lukt om mensen vanuit Google door te laten klikken, kunnen we gaan onderzoeken hoe ze zich over je website bewegen.

STAP
05

verbeteringen doorvoeren
De analyses uit de verschillende monitoringtools geven mooie inzichten. Op basis van deze input voeren we verbeteringen door op jouw website. Deze wijzigingen monitoren we weer, om te zien of het beoogde effect behaald wordt. Periodiek komen we bij je langs om de vorderingen te bespreken en samen met jou te kijken hoe we nog meer en betere resultaten kunnen behalen.

Klaar voor meer resultaat?

Gaan we samen aan de slag met jouw online marketing? We komen graag bij je langs om je gratis en vrijblijvend te adviseren over je website.

In mijn zoektocht om hoger te komen in Google kwam ik Marcel Attinger van Creating4U tegen en het was meteen een klik. Marcel snapt als geen ander hoe wij bij This is Hospitality in de markt willen staan en hoe we over willen komen bij toekomstige klanten. De feedback die we dan ook kregen van klanten was een schot in de roos. Om bovenstaande en nog veel meer redenen bevelen wij Creating4U van harte aan.
Vera van Kampen

This is Hospitality

Er is veel kennis, ervaring en creativiteit aanwezig binnen het team. Dit in combinatie met de korte lijntjes en de hands-on mentaliteit heeft ervoor gezorgd dat we de afgelopen jaren enorm zijn gegroeid in onze online aanwezigheid en vindbaarheid. Ik kan Creating4U absoluut aanbevelen als partner voor uw online activiteiten!
Jan van Gessel

Eden B.V.