SCROLL HIER →

Zoekt, en gij zult gevonden worden

Online marketing door CREATING4U

Is het tijd voor meer bezoekers, meer conversie en meer klanten? Dan zit je hier goed! Als creatief online marketing bureau zorgen wij voor een betere vindbaarheid van je website en verhogen wij je conversie. Daarnaast kunnen we je social media en e-mailmarketing verzorgen. Ga jij met ons de uitdaging aan?

 

Online marketing

De wondere wereld van online marketing begint bij de vindbaarheid van je website in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Je website vindbaar maken doen we door zoekmachineoptimalisatie (SEO) en/of door zoekmachine adverteren (SEA). Zo staat jouw website hoger in de zoekresultaten op het moment dat jouw potentiële klanten (je doelgroep) op zoek zijn naar jouw diensten en producten.

Maar daar stopt het niet! Je wilt doelen halen, zoals meer offerte-aanvragen, meer downloads of meer contactformulieren ingevuld hebben. Daarom gaan we net dat stapje verder. Want hoe zorg je nou dat die bezoeker dat formulier invult of op die knop klikt? Hoe maak je van een bezoeker een klant? Conversie optimalisatie speelt hierbij een belangrijke rol. We zorgen voor een logische volgorde van de pagina’s op je website en voor een gebruiksvriendelijke ervaring voor je bezoekers. Daarmee behaal je pas echt resultaat!

Online marketing is een doorlopend proces. Daarbij is het belangrijk dat we jou en jouw potentiële klanten door en door kennen. Doordat wij continu monitoren, analyseren en bijsturen groeit jouw website naar de topresultaten in Google. Dat wil jij toch ook?!

Social media

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Niet alleen leuk voor in je vrije tijd, maar ook een gouden kans voor je bedrijf. Met het inzetten van sterke content op verschillende social media kanalen vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf, kan je een groot bereik creëren en trek je bezoekers naar je website. Ook niet onbelangrijk: potentiële klanten gebruiken je social media om een goed beeld te krijgen van je bedrijf, voordat ze daadwerkelijk klant bij je worden. Dan wil je dat je kanalen er goed uitzien!

Maar, het is wel een tijdrovende klus. Daarom nemen we dit graag uit handen en zorgen we voor een grotere zichtbaarheid van je bedrijf!! We kunnen het complete plaatje voor je verzorgen: van het maken van foto’s en video’s tot het schrijven van teksten en het plaatsen op de juiste tijden op de juiste kanalen. Daarbij gaan we altijd uit van een social media strategie op maat, die wij uiteraard voor je opstellen. Social media is maatwerk, daarom werken we nauw met onze klanten samen. Wat jouw wensen ook zijn, we realiseren dit graag voor je.

 

E-mailmarketing

Hoe bind je (potentiële) klanten eigenlijk aan je bedrijf? Hoe houd je ze op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwtjes? Een goede manier is het versturen van een wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrief. Hiermee blijf je in de kijker bij je klant! Ook bij e-mailmarketing kunnen we het complete plaatje voor je verzorgen: van het ontwerpen van een e-mail template tot het schrijven van teksten en het versturen van de nieuwsbrieven.

 

Aan de slag met jouw online marketing?

Gaan we samen aan de slag met jouw online marketing? We komen graag bij je langs om je gratis en vrijblijvend te adviseren over je website. Benieuwd hoe je meer uit je website en social media kan halen?

GGZ HEUVELRUG

%

meer bezoekers via Google

Biotop Benelux

meer brochure-aanvragen

Benieuwd hoe wij een website optima­liseren?

EDEN BV

%

meer prijsaanvragen

Homeopathie Culemborg

%

langere sessieduur

Gesselgroen

%

meer doorkliks bij Google Ads

Ook aan de slag met jouw website?

 

Het is tijd. Tijd om aan de slag te gaan met jouw website. Tijd om meer klanten te scoren. Tijd voor meer resultaat.

Maar neem nog even de tijd om gratis advies van ons in te winnen. Want dat is time well spent.

 

In mijn zoektocht om hoger te komen in Google kwam ik Marcel Attinger van Creating4U tegen en het was meteen een klik. Marcel snapt als geen ander hoe wij bij Calyx Training in de markt willen staan en hoe we over willen komen bij toekomstige klanten. De feedback die we dan ook kregen van klanten was een schot in de roos.

Om bovenstaande en nog veel meer redenen bevelen wij Creating4U van harte aan.

Vera van Kampen
Calyx Training

GGZ Heuvelrug is een belangrijke lokale zorgaanbieder. Marcel van Creating4U helpt ons om ons zo goed mogelijk te presenteren. Hij denkt actief mee over de bedrijfsfilosofie, hoe deze uit te dragen en is daarin proactief. Wij zijn hem gaan waarderen als teamgenoot. Een creatieve denker die snel reageert. We krijgen veel lof over onze goed bezochte site en weten beter waar we ons op willen richten. Kortom, we zijn blij met Marcel en willen graag van zijn kennis en kunde blijven profiteren.

Willem Barents
GGZ Heuvelrug