SCROLL HIER →

Zoekt, en gij zult gevonden worden

Online marketing door CREATING4U

Een website is net als een winkel. Hoe beter de plek is waar je bent gevestigd, hoe meer potentiële klanten langs je etalage zullen lopen. Als je die etalage aantrekkelijk hebt ingericht, lopen de mensen naar je winkeldeur. Ze nemen een stap binnen en beoordelen op dat moment (al dan niet bewust) of het de moeite waard is om verder naar binnen te gaan. En staan ze eenmaal binnen in je winkel, dan moet je ze nog zien te verleiden om een aankoop te doen.

Zo is dat ook op een website. De A-locatie is de eerste pagina van Google. Alleen heeft Google specifieke winkelstraten. Dus er is een winkelstraat voor schoenenwinkels, eentje voor accountants, advocaten hebben hun eigen straat enz. Je etalage op de digitale snelweg moet dus heel aantrekkelijk zijn, wil je ervoor zorgen dat mensen vanuit Google doorklikken naar jouw website. En zijn ze eenmaal op je website, dan moet je er alles aan doen om te zorgen dat ze op jouw website blijven rondkijken. Je neemt ze als het ware aan de hand, toont jouw producten en/of diensten, vertelt wat over jezelf en overtuigt ze om contact met je op te nemen. En dat allemaal digitaal, zonder dat je de potentiële klant daadwerkelijk ziet.

Precies dat maakt online marketing zo dynamisch en interessant. Het gaat veel verder dan alleen zorgen dat je website hoog komt in Google. Het gaat om bezoekers omzetten in klanten. En dat kan alleen als je je potentiële klanten door en door kent. Vandaar dat wij veel tijd steken in het leren kennen van jouw bedrijf en jouw markt. Dit combineren we met onze kennis en de data uit onze analysetools. Want meten is weten. Zo zorgen we dat jouw website het verschil maakt voor jou en jouw klanten.

Benieuwd hoe je meer uit jouw website kunt halen? Plan een gratis adviesgesprek met ons in!

GGZ HEUVELRUG

%

meer bezoekers via Google

Biotop Benelux

meer brochure-aanvragen

Benieuwd hoe wij een website optima­liseren?

EDEN BV

%

meer prijsaanvragen

Homeopathie Culemborg

%

langere sessieduur

Gesselgroen

%

meer doorkliks bij Google Ads

Ook aan de slag met jouw website?

 

Het is tijd. Tijd om aan de slag te gaan met jouw website. Tijd om meer klanten te scoren. Tijd voor meer resultaat.

Maar neem nog even de tijd om gratis advies van ons in te winnen. Want dat is time well spent.

 

In mijn zoektocht om hoger te komen in Google kwam ik Marcel Attinger van Creating4U tegen en het was meteen een klik. Marcel snapt als geen ander hoe wij bij Calyx Training in de markt willen staan en hoe we over willen komen bij toekomstige klanten. De feedback die we dan ook kregen van klanten was een schot in de roos.

Om bovenstaande en nog veel meer redenen bevelen wij Creating4U van harte aan.

Vera van Kampen
Calyx Training

GGZ Heuvelrug is een belangrijke lokale zorgaanbieder. Marcel van Creating4U helpt ons om ons zo goed mogelijk te presenteren. Hij denkt actief mee over de bedrijfsfilosofie, hoe deze uit te dragen en is daarin proactief. Wij zijn hem gaan waarderen als teamgenoot. Een creatieve denker die snel reageert. We krijgen veel lof over onze goed bezochte site en weten beter waar we ons op willen richten. Kortom, we zijn blij met Marcel en willen graag van zijn kennis en kunde blijven profiteren.

Willem Barents
GGZ Heuvelrug