Online marketing Tiel
SCROLL HIER →

Zoekt, en gij zult gevonden worden

Online marketing uitbesteden

Online marketing

Een website is net als een winkel. Hoe beter de plek is waar je bent gevestigd, hoe meer potentiële klanten langs je etalage zullen lopen. Als je die etalage aantrekkelijk hebt ingericht, lopen de mensen naar je winkeldeur. Ze nemen een stap naar binnen en beoordelen op dat moment (al dan niet bewust) of het de moeite waard is om verder naar binnen te gaan. Staan ze eenmaal binnen in je winkel, dan moet je ze nog zien te verleiden tot een aankoop.

Zo werkt dat ook op een website. Allereerst moet je online gevonden worden, dan wil je dat mensen doorklikken naar jouw website en vervolgens hoop je dat ze blijven rondkijken en een aankoop doen. Dit is wat wij doen met online marketing. Door te investeren en de online marketing voor jouw bedrijf uit te besteden, word je eerder gevonden dan je concurrenten. Hierdoor zullen potentiële klanten eerder voor jouw bedrijf kiezen.

Waarom online marketing uitbesteden?

Je kan natuurlijk zelf aan de slag gaan met de online marketing voor je bedrijf. Toch raden wij aan om je online marketing uit te besteden. Zo beschikken wij over alle benodigde kennis, expertise en tools om jouw bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Bovendien hebben wij een andere kijk op jouw bedrijf. Wij zijn objectief en zien wellicht zaken die onduidelijk zijn voor je doelgroep. Als externe partij denken we daarom mee over wat jouw klanten willen zien, we stellen een plan op en voeren het uit.

Creating4U, jouw online marketing bureau

Voordat wij aan de slag gaan met jouw online marketing, willen wij jouw bedrijf goed leren kennen. Wij zijn namelijk geen online marketing bureau dat zomaar voor je aan de slag gaat. Hoe beter wij jouw bedrijf, jouw producten, jouw diensten en jouw markt kennen, hoe beter wij uitingen kunnen maken die aansluiten bij jouw doelgroep. Daarom investeren wij graag in de relatie met onze klanten.

Onze klanten

De klanten voor wie wij de online marketing verzorgen, bezoeken wij minimaal één keer per kwartaal. We bespreken dan de resultaten van de afgelopen maand, bekijken samen of we nog op de juiste koers liggen en stippelen de route voor de komende maanden uit. Zo houden we gezamenlijk strak de vinger aan de pols en dat geeft de beste resultaten.

Wij werken niet voor onze klanten, maar met onze klanten!

Totale ontzorging

Wij bieden volledige ontzorging aan wat betreft online marketing. Afhankelijk van wat jouw doelen zijn, zullen wij advies geven over de beste online manieren om deze doelen te bereiken. Kunnen we organisch (via SEO) dit doel bereiken, zijn er advertenties nodig (SEA) of kunnen we via social media meer bereiken? Alles nemen we onder de loep.

Contact

Wil je het meeste uit je online marketing halen zonder dat je daar zelf veel tijd aan kwijt bent? Dan is online marketing uitbesteden een goed idee. Benieuwd hoe jouw bedrijf nog beter op de digitale kaart gezet kan worden? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Wij gaan als online marketing bureau graag de uitdaging met jou aan!

Benieuwd hoe wij een website optima­liseren?

GGZ HEUVELRUG

%

meer bezoekers via Google
online marketing bureau Tiel
online marketing bureau Tiel

Biotop Benelux

meer brochure-aanvragen

Ook aan de slag met jouw website?

 

Het is tijd. Tijd om aan de slag te gaan met jouw website. Tijd om meer klanten te scoren. Tijd voor meer resultaat.

Maar neem nog even de tijd om gratis advies van ons in te winnen. Want dat is time well spent.

 

Gesselgroen

%

meer doorkliks bij Google Ads
online marketing bureau Tiel

In mijn zoektocht om hoger te komen in Google kwam ik Marcel Attinger van Creating4U tegen en het was meteen een klik. Marcel snapt als geen ander hoe wij bij Calyx Training in de markt willen staan en hoe we over willen komen bij toekomstige klanten. De feedback die we dan ook kregen van klanten was een schot in de roos.

Om bovenstaande en nog veel meer redenen bevelen wij Creating4U van harte aan.

Vera van Kampen
Calyx Training

GGZ Heuvelrug is een belangrijke lokale zorgaanbieder. Marcel van Creating4U helpt ons om ons zo goed mogelijk te presenteren. Hij denkt actief mee over de bedrijfsfilosofie, hoe deze uit te dragen en is daarin proactief. Wij zijn hem gaan waarderen als teamgenoot. Een creatieve denker die snel reageert. We krijgen veel lof over onze goed bezochte site en weten beter waar we ons op willen richten. Kortom, we zijn blij met Marcel en willen graag van zijn kennis en kunde blijven profiteren.

Willem Barents
GGZ Heuvelrug