Online marketing Tiel
SCROLL HIER →
Klaar voor de start… af!

Online marketing strategie
door Creating4U

Online marketing strategie

Wil je graag een online marketing strategie voor jouw bedrijf, maar weet je niet goed hoe je deze moet opstellen? Wij helpen je graag! Het hebben van een gedegen online marketing strategie is namelijk een must. Het is de basis voor al je online activiteiten en het helpt je om je online aanwezigheid af te stemmen op jouw doelen. Wij kunnen voor jouw bedrijf een op maat gemaakte online marketing strategie opstellen. Het enige wat jij hoeft te doen is het uit te (laten) voeren!

Waarom is een online marketing strategie nodig?

Het internet biedt vele kansen voor jou als ondernemer. Maar door alle mogelijkheden kan het lastig zijn om deze kansen optimaal te benutten. Met onze online marketing strategie krijg je duidelijk hoe je alle online kansen voor jouw bedrijf kunt grijpen. We richten ons daarbij op alle online activiteiten van jouw bedrijf. Samen met jou bepalen we je doelen, doelstellingen en KPI’s en de manier waarop je die wil gaan bereiken. Je krijgt dus precies in kaart welke stappen je moet ondernemen om je doelen te bereiken en hoe je deze het beste in kan richten op de lange termijn. Zo heb je altijd een houvast. Wanneer je je online visie even kwijt bent kun je altijd terugpakken op deze strategie. Je kan het als het ware als gids gebruiken in alle beslissingen die je neemt in je online activiteiten.

Benieuwd naar de mensen achter de online marketing strategie?

Waaruit bestaat een online marketing strategie?

Voor het opstellen van een online marketing strategie moet je duidelijk voor ogen hebben wat je doel is. Al je online activiteiten worden namelijk afgestemd op je doelstellingen en doelgroep(en). Wij voeren een concurrentieanalyse uit om een duidelijk beeld te krijgen van het huidige online landschap in jouw markt en stellen een duurzame SEO-strategie op. Daarnaast geven we inzicht in hoe jij het meeste kan halen uit social media, advertising en marketing automation. Om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken om de strategie uit te voeren leveren wij ook een stappenplan aan. Zo kun je eenvoudig jouw online marketing strategie uitvoeren en bijhouden op de lange termijn.

Dus geen zweverig, lijvig rapport, maar een heel praktisch plan dat erom schreeuwt om uitgevoerd te worden!

Contact met Creating4U

Het opstellen van een online marketing strategie is een proces en dat kost tijd. Wil je dit uit handen geven? Wij helpen je graag door een op maat gemaakte online marketing strategie te maken (en uit te voeren)!  Benieuwd hoe dit er voor jouw bedrijf uitziet? Of wil je graag een voorbeeld zien van zo’n online marketing strategie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Online marketing

Google heeft voor ons geen geheimen. Wij zorgen dat je website hoger komt in de zoekmachines en dat bezoekers contact met je opnemen.

Benieuwd naar resultaten die wij geboekt hebben?

Webdesign & -development

Het ontwikkelen van jouw nieuwe website kun je volledig aan ons overlaten. Van design tot oplevering: alles regelen wij in eigen huis.

Benieuwd naar voorbeelden van ons werk?

In mijn zoektocht om hoger te komen in Google kwam ik Marcel Attinger van Creating4U tegen en het was meteen een klik. Marcel snapt als geen ander hoe wij bij Calyx Training in de markt willen staan en hoe we over willen komen bij toekomstige klanten. De feedback die we dan ook kregen van klanten was een schot in de roos.

Om bovenstaande en nog veel meer redenen bevelen wij Creating4U van harte aan.

Vera van Kampen
Calyx Training

GGZ Heuvelrug is een belangrijke lokale zorgaanbieder. Marcel van Creating4U helpt ons om ons zo goed mogelijk te presenteren. Hij denkt actief mee over de bedrijfsfilosofie, hoe deze uit te dragen en is daarin proactief. Wij zijn hem gaan waarderen als teamgenoot. Een creatieve denker die snel reageert. We krijgen veel lof over onze goed bezochte site en weten beter waar we ons op willen richten. Kortom, we zijn blij met Marcel en willen graag van zijn kennis en kunde blijven profiteren.

Willem Barents
GGZ Heuvelrug