Logo Creating4U - Sterk in verschil

Gratis en vrijblijvend

offerte aanvraag bij CREATING4U

Wij maken graag gratis en vrijblijvend een offerte op maat. Vul hieronder je gegevens in en we sturen binnen 48 uur (werkdagen) een op maat gemaakte offerte naar je op. 

Heb je liever dat Marcel bij je langskomt voor een adviesgesprek? Klik dan hier.

Offerte aanvragen

Marcel kwam bij ons langs voor een gratis advies. En hij kwam niet met lege handen. Hij had een rapport met 13 pagina’s onderzoek van onze website bij zich. Van snelheid tot gebroken links en van CSS en JS tot meta omschrijvingen.

Wie dan denkt: waar heb je het over (dat had ik in ieder geval wel bij sommige punten), wordt dan ook weer goed geholpen. Links naar filmpjes met een duidelijke toelichting over bepaalde zaken of gewoon een heldere uitleg op papier.

Daarbij werd onze website ook nog eens vergeleken met twee collega makelaars…

En als je dan denkt dat het stopt kom je “bedrogen” uit: er worden vervolgens op basis van de analyse tips gegeven… hoe goed is dat!

Marcel is bescheiden, maar het mag gezegd worden dat hij puik werk levert met dit adviesgesprek. De investering die hij heeft gedaan in de analyse van onze website zet mij weer aan het denken en daarbij zal het niet blijven.

En maak gebruik van zijn aanbod: Marcel kan de vinger op de zere plek van je website leggen. Ik kan dat alleen maar van harte aanbevelen.

Robbert Pennock
Gerssen & Donkersloot Makelaars