Website marketing
SCROLL HIER →

Zoekt, en gij zult gevonden worden

Website marketing
door Creating4U

Een website is net als een winkel

Hoe beter de plek is waar je bent gevestigd, hoe meer potentiële klanten langs je etalage zullen lopen. Als je die etalage aantrekkelijk hebt ingericht, lopen de mensen naar je winkeldeur. Ze nemen een stap binnen en beoordelen op dat moment (al dan niet bewust) of het de moeite waard is om verder naar binnen te gaan. En staan ze eenmaal binnen in je winkel, dan moet je ze nog zien te verleiden om een aankoop te doen. Zo is dat ook op een website. En dat kunnen we optimaliseren met website marketing.

De A-locatie voor jouw website

De A-locatie is de eerste pagina van Google. Alleen heeft Google specifieke winkelstraten. Dus er is een winkelstraat voor schoenenwinkels, eentje voor accountants, advocaten hebben hun eigen straat enz. Je etalage op de digitale snelweg moet dus heel aantrekkelijk zijn, wil je ervoor zorgen dat mensen vanuit Google doorklikken naar jouw website. En zijn ze eenmaal op je website, dan moet je er alles aan doen om te zorgen dat ze op jouw website blijven rondkijken.

Bezoekers omzetten in klanten

Precies dat maakt website marketing zo dynamisch en interessant. Het gaat veel verder dan alleen zorgen dat je website hoog komt in Google. Het gaat om bezoekers omzetten in klanten. En dat kan alleen als je je potentiële klanten door en door kent.

Benieuwd hoe je meer uit jouw website kunt halen? Plan een gratis adviesgesprek met ons in!

Website marketing, zet jouw bezoekers om in klanten!

Benieuwd wie er voor je klaar staan?

online marketing bureau Houten

GGZ HEUVELRUG

%

meer bezoekers via Google

Maak een afspraak

Bespreek de mogelijkheden op het gebied van website marketing.

Marcel komt graag bij je langs om je gratis en vrijblijvend te adviseren over hoe je meer uit je website haalt. Vul hiernaast je gegevens in en we nemen op werkdagen binnen 8 uur contact met je op om het adviesgesprek in te plannen. Wij hebben er alvast zin in om kennis met je te maken!

#

Vul hier je gegevens in

Er is veel kennis, ervaring en creativiteit aanwezig binnen het team. Dit in combinatie met de korte lijntjes en de hands-on mentaliteit heeft ervoor gezorgd dat we de afgelopen jaren enorm zijn gegroeid in onze online aanwezigheid en vindbaarheid.
Ik kan Creating4U absoluut aanbevelen als partner voor uw online activiteiten!

Jan van Gessel
Eden B.V.

Voor de derde keer in zes jaar tijd was mijn website aan vernieuwing toe.
Eenmaal in gesprek met Creating4U bleek er meer mogelijk dan ik dacht; ik wilde een database koppelen aan de site en speciale inlogmogelijkheden voor partners. Het heeft geresulteerd in een mooi maatwerk pakket. En mijn verwachting is dat we altijd zullen blijven brainstormen, onderzoeken en aanpassen. Een website is een dynamisch iets en daarbij is Creating4U een prima partner!

 

Guido Vermeeren
Ondernemerscoach & Leiderschapstrainer