Wij bouwen

      BETERE WEBSITES

 

Jij krijgt

      MEER RESULTAAT

"

Video content inzetten voor jouw bedrijf

Tegenwoordig is video een bijna onmisbaar onderdeel van je content geworden. Het is dan ook een goede toevoeging voor zowel je website als je social media kanalen. Benieuwd hoe je video content kan inzetten voor jouw bedrijf? Lees dan snel verder!

Video content inzetten voor jouw bedrijf

Video content voor je website

Het gebruik van video content op websites wordt steeds populairder. Je kan video inzetten door bijvoorbeeld een bewegende banner te gebruiken, maar je kan ook een video van een extern kanaal (zoals YouTube) delen op de website. Het voordeel van video is dat je goed de sfeer van je bedrijf kan laten zien. Door het persoonlijk te maken weten bezoekers wie jij bent en wat jij doet. Dit kan eraan bijdragen dat bezoekers klant bij jou worden. 

Tip: door gebruik te maken van drone beelden kan jouw bedrijf nog mooier in beeld worden gebracht. Laat dit doen door een professionele drone videograaf, zodat je verzekerd bent van mooie en kwalitatieve beelden. 

Lees ook: 8 onmisbare website-elementen voor elke website

Video content voor social media

Waar een aantal jaren geleden kanalen zoals Instagram nog helemaal om foto’s draaide, is dat nu omgeslagen naar video. Instagram Reels en TikToks zijn niet meer weg te denken van social media. Het is daarom belangrijk om je strategie daarop aan te passen en ook gebruik te gaan maken van video. 

Wil je video content gaan inzetten op social media? We delen graag een aantal tips: 

  • Het is handig om vooraf een strategie te maken: waarom zet je video content in? Wat is het doel? En wat wil je ermee bereiken? 
  • Instagram en TikTok zijn dé bekende kanalen voor video content, maar ook Facebook en Pinterest zijn goede kanalen voor video. 
  • Maak korte, pakkende video’s.
  • Gebruik het juiste formaat per kanaal. Voor Instagram, Facebook en TikTok is dit 9:16. Voor Pinterest kan je 2:3 (of smaller en hoger) gebruiken. 
  • Speel in op trends en populaire sounds. 

Lees ook: Deze social media wil jij gebruiken voor jouw bedrijf

Video voor jouw bedrijf

Wil jij video content gaan inzetten voor jouw bedrijf? Daar helpen wij je graag bij! We werken samen met specialisten om jou te voorzien van professionele video content. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken! 

Nog meer handige online marketing tips

4 manieren om je online zichtbaarheid te vergroten

4 manieren om je online zichtbaarheid te vergroten

Online zichtbaar zijn is in 2023 belangrijker dan ooit. Door je online vindbaarheid te vergroten, verhoog je het aantal website bezoekers, waardoor je ook je conversie kan verhogen. Online zichtbaarheid is een goed middel om je doelen (zoals meer offerte aanvragen of meer verkopen) te bereiken. Er zijn verschillende manieren om je online zichtbaarheid te vergroten. We bespreken graag 4 manieren:

14 tips om succesvol te groeien op Instagram

14 tips om succesvol te groeien op Instagram

Instagram, het is een van de bekendste en grootste socialmediakanalen van nu. Het platform biedt veel potentie voor het (organisch) laten groeien van je bedrijf, maar er is ook veel concurrentie. Een goede strategie is dus onmisbaar. Daarom delen wij 14 tips om succesvol te groeien op Instagram!