Wij bouwen

BETERE WEBSITES

 

Jij krijgt

MEER RESULTAAT

"

GRATIS GROEIRAPPORT VOOR JOUW BEDRIJF

Dit krijg je:

  • Gratis uitgebreide rapportage
  • Volop praktische tips om zelf je website te verbeteren
  • Inzicht in wat jouw concurrenten online doen
  • Een goed beeld van jouw online kansen en mogelijkheden
Vul onderstaand formulier in en ontvang de rapportage binnen enkele dagen in je mailbox!

"*" geeft vereiste velden aan

Om te kunnen groeien, moet jouw bedrijf zichtbaar zijn. Voor klanten én potentiële medewerkers. Wil je weten hoe het met de zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw website staat? Wij maken gratis en vrijblijvend een uitgebreide rapportage. Daarin zie je de posities in Google van jouw website voor belangrijke zoektermen. Ook geven we je inzicht in de prestaties van de websites van je belangrijkste concurrenten. En je krijgt waardevolle tips hoe je jouw website sterker kan maken, zodat jouw doelgroep je website goed kan vinden. Dat levert meer rendement en groei op.

Marcel kwam bij ons langs voor een gratis advies. En hij kwam niet met lege handen. Hij had een rapport met 13 pagina’s onderzoek van onze website bij zich. Van snelheid tot gebroken links en van CSS en JS tot meta omschrijvingen.

Wie dan denkt: waar heb je het over (dat had ik in ieder geval wel bij sommige punten), wordt dan ook weer goed geholpen. Links naar filmpjes met een duidelijke toelichting over bepaalde zaken of gewoon een heldere uitleg op papier.

Daarbij werd onze website ook nog eens vergeleken met twee collega makelaars…

En als je dan denkt dat het stopt kom je “bedrogen” uit: er worden vervolgens op basis van de analyse tips gegeven… hoe goed is dat!

Marcel is bescheiden, maar het mag gezegd worden dat hij puik werk levert met dit adviesgesprek. De investering die hij heeft gedaan in de analyse van onze website zet mij weer aan het denken en daarbij zal het niet blijven.

En maak gebruik van zijn aanbod: Marcel kan de vinger op de zere plek van je website leggen. Ik kan dat alleen maar van harte aanbevelen.

Robbert Pennock

Gerssen & Donkersloot Makelaars